Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Werkwijze

Werkwijze

Via Contact of Aanmelden kunt u contact met ons telefonisch opnemen of ons laten terugbellen. Tijdens het telefoongesprek zal een medewerker van Fimar beoordelen hoe Fimar u van dienst kan zijn met uw situatie.

Indien uit het initiële gesprek blijkt dat Fimar u van dienst kan zijn, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Omdat Fimar geen wachttijden heeft kunt u direct of binnen twee werkdagen terecht bij één van onze kantoren voor een gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we ons persoonlijk voor, wordt de werkwijze van Fimar uitgelegd en kunnen eventuele vragen worden beantwoord.

Indien u zich wilt aanmelden voor één van onze diensten, kan dit direct na het kennismakingsgesprek of op een later tijdstip. Dit kan dan volledig elektronisch gebeuren, u hoeft dus niet nogmaals naar het kantoor te komen.

E-hulpverlening

E-Hulpverlening

Fimar biedt ook E-hulpverlening aan. De diensten Schuldhulpverlening, Budgetcoaching en Budgetbeheer kunnen geheel digitaal worden geleverd.

Aanmelden
Persoonlijk contact

Eigen contactpersoon

U krijgt bij ons een inlogcode waarmee u kan inloggen op onze website. U heeft op die manier inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten en de betalingen die gedaan worden.

Persoonlijke hulp

Benadering

Begeleiding en nazorg vinden wij erg belangrijk. Fimar kijkt naar de oorzaak van het probleem, zodat u in de toekomst voortaan zelf de regie heeft en niet opnieuw in de problemen komt.

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap