Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Werkwijze

Werkwijze

Via Contact of Aanmelden kunt u contact met ons telefonisch opnemen of ons laten terugbellen. Tijdens het telefoongesprek zal een medewerker van Fimar Bewindvoering beoordelen hoe wij u van dienst kunnen zijn met uw situatie.

Omdat Fimar geen wachttijden heeft kunt u direct of binnen twee werkdagen terecht bij één van onze kantoren voor een gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we ons persoonlijk voor, wordt de werkwijze van Fimar uitgelegd en kunnen eventuele vragen worden beantwoord. Doorgaans wordt direct de aanvraag onderbewindstelling ingevuld. Als u iemand uit uw familie meeneemt naar het gesprek, dan is het mogelijk het verzoek onderbewindstelling direct naar de rechtbank te versturen.

 

E-hulpverlening

Eigen contactpersoon

Fimar Bewindvoering vindt het belangrijk dat u een vast contactpersoon heeft. We hebben alle klanten ingedeeld in teams, waarbij u één vast contactpersoon aangewezen krijgt.

Aanmelden
Persoonlijk contact

Eigen portal

U krijgt bij ons een inlogcode waarmee u kan inloggen op onze website. U heeft op die manier inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten en de betalingen die gedaan worden.

Persoonlijke hulp

Nazorg en begeleiding

Begeleiding en nazorg vinden wij erg belangrijk. Fimar kijkt naar de oorzaak van het probleem, zodat u in de toekomst voortaan zelf de regie heeft en niet opnieuw in de problemen komt. Wij werken samen met Budgetbeheer Roosendaal om u optimaal voor te bereiden om eventueel zelf weer uw financiële zaken te regelen.

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap