Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Vacatures en stage

Contact fimar

Interesse?

Fimar Bewindvoering t.a.v. Mw. Wouters Postbus 3101 4700 GC Roosendaal. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@fimar.nl

Vacatures en stage

Stage

In de periode januari 2025 - juni 2025 zijn er twee stageplaatsen voor enthousiaste stagiair(e)s die de opleiding juridisch medewerker volgt op MBO Niveau 4. Ook zijn HBO studenten met een relevante studie van harte welkom te solliciteren naar een stageplaats. Een bericht kan worden gestuurd naar het adres aan de linkerzijde. Het gaat hier nadrukkelijk om een stageplek in Roosendaal. In Rotterdam zijn er helaas geen stageplaatsen beschikbaar. Voor de periode september 2024 - januari 2025 zijn er geen stageplaatsen meer beschikbaar.

Schoolopdrachten/Interviews

Wij werken graag mee aan opdrachten die studenten en leerlingen krijgen. In de periode tot en met januari 2025 is er helaas geen ruimte (meer) om studenten/leerlingen te helpen bij interviews en of te begeleiden bij afstudeeropdrachten.

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures. Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te verrichten voor de functie van assistent bewindvoerder.

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap