Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Hoeveel schuld moet je hebben voor schuldsanering?

Zit u met de handen in het haar omdat u maar niet van uw schulden af kunt komen? Voelt uw situatie uitzichtloos aan en heeft u geen idee hoe uw schuldenlast afgelost kan worden? Bij Fimar kunnen we u verder helpen. Wij zijn een bedrijf dat mensen met financiële probleem helpt. Wist je dat er diverse mogelijkheden in de wet zijn opgenomen voor mensen die een schuldenlast (klein of groot) hebben die ze niet kunnen afbetalen? Een van die mogelijkheden is de wettelijke schuldsanering, zoals geregeld in de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp). Na het aflopen van dit traject kunt u geheel schuldenvrij een nieuwe start maken. Om toegelaten te worden tot wettelijke schuldsanering dient u echter wel aan een viertal voorwaarden te voldoen.

Voor vragen over de regels van schuldsanering en de dienstverlening van Fimar kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-8200229 (Rotterdam) of 0165-820114 (Roosendaal), of via het online contactformulier.

Contact opnemen

Hoe steekt de schuldsanering in elkaar?

In de regels over wettelijke schuldsanering zijn diverse voorwaarden opgenomen waar een persoon aan dient te voldoen, wil hij of zij toegelaten worden tot het traject. Allereerst dient het te gaan om een schuldenlast die daadwerkelijk problematisch is. Dat houdt in dat u nu en in de toekomst niet in staat bent om de schuld af te lossen. Hoeveel schuld u precies heeft is dus niet van belang in dit geval. Ten tweede dient u al andere mogelijkheden te hebben verkend om uw schulden af te lossen. Dit moeten mogelijkheden zonder rechterlijke tussenkomst te zijn. Ten derde dient de schuld ‘te goeder trouw’ ontstaan te zijn. De schuld dient onbedoeld te zijn ontstaan en u moet geprobeerd hebben deze terug te betalen. De laatste voorwaarde houdt in dat u diverse verplichtingen zoals gesteld in de Wsnp kunt nakomen. Zo bent u gedurende het wettelijke schuldsaneringstraject verplicht om niet voor nieuwe schulden te zorgen. Ook geldt er een inspanningsplicht. Met andere woorden, u dient voor een inkomen te zorgen. Indien u geen baan heeft geldt in dat geval een sollicitatieplicht.

Over Fimar

Fimar is een bedrijf dat diverse vormen van schuldhulpverlening aanbiedt in Rotterdam en omstreken, alsmede in de omgeving van Roosendaal. Wij bieden onder meer budgetcoaching en bewindvoering aan. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke en transparante benadering. Een vast contactpersoon gaat met u aan de slag om oplossingen te zoeken voor uw schuldprobleem. Met hulp van een speciale software krijgt u daarbij altijd inzicht in de getroffen handelingen. Zo kunt u goed op de hoogte blijven van de handelingen die we namens of voor u uitgevoerd hebben ten behoeve van de schuldhulpverlening.

Meer weten? Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen over de regels omtrent wettelijke schuldsanering of de Wet schuldsanering natuurlijke personen? Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-8200229 (Rotterdam) of 0165-820114 (Roosendaal). Ook kunt u ons uw vraag of opmerking toesturen via het contactformulier op de website. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap