Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Op zoek naar schuldhulpverlening in Rotterdam?

Volwaardig NBPB lid

Kampt u met schulden en bent u geïnteresseerd in schuldhulpverlening in Rotterdam? Dan bent u bij Fimar aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van schuldhulpverlening in Rotterdam en helpen u graag verder. Daarbij is niet van belang hoe hoog uw schuldenlast is. Schuldhulpverlening in Rotterdam is geschikt voor iedereen, van mensen die te maken hebben met betalingsachterstanden van hun vaste lasten tot mensen die de deurwaarders en incassobureaus al op de stoep hebben staan. Fimar gaat voor u op zoek naar oplossingen en doet dat onder meer door te bemiddelen met uw schuldeisers. Wilt u meer weten over schuldhulpverlening in Rotterdam of omgeving door Fimar? Informeer dan eens vrijblijvend verder door contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Hoe kan schuldhulpverlening in Rotterdam u helpen?

Bij een schuldenlast die in drie jaar afgelost kan worden wordt door Fimar bij de schuldhulpverlening in Rotterdam bemiddeld met uw schuldeisers. Wij brengen dan uw schuldenlast in kaart om daar een overzicht van te kunnen maken. Ook nemen we uw inkomen en uitgaven onder de loep. Op basis daarvan maken we een berekening van uw afloscapaciteit. Met die informatie kunnen we vervolgens daadwerkelijk gaan bemiddelen met uw schuldeisers, waarbij we betalingsvoorstellen zullen doen. Deze vorm van schuldhulpverlening te Rotterdam duurt maximaal drie jaar. Echter zal het aflossen binnen drie jaar niet altijd een mogelijkheid zijn. In dat geval kunt u begeleidt worden naar de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp). Deze vorm van schuldhulpverlening te Rotterdam verloopt via de rechtbank. Fimar kan de aanvraag voor u verzorgen en u daar begeleiding bij bieden.

Over Fimar

Fimar VOF verleent schuldhulpverlening in Rotterdam en omgeving, en in de regio van Roosendaal. Ook helpen we mensen met financiële problemen door middel van bewindvoering en budgetcoaching. Onze werkwijze kenmerkt zich door de persoonlijke benadering die we hanteren. U krijgt een vast contactpersoon toegewezen die met u aan oplossingen voor uw financiële situatie gaat werken. Fimar gaat transparant te werk en verschaft u onder meer inzicht in onze handelingen met behulp van Onview, een software waarmee een overzicht kunt inzien wat betreft uw schuldhulpverlening in Rotterdam. Om u voor toekomstige problemen te behoeden adviseren we u ook over het voorkomen van nieuwe financiële problemen, naast het bieden van oplossingen voor uw huidige problemen.

Fimar-Schuldhulpverlening-Rotterdam

Vrijblijvend contact opnemen?

Bent u benieuwd naar onze schuldhulpverlening te Rotterdam en omgeving? Schroom dan niet en vraag gerust meer informatie aan door even contact met ons op te nemen. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen, of door ons te bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-8200229 (Rotterdam) of 0165-820114 (Roosendaal).

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap