Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Schuldhulpverlening voor mensen uit Dordrecht

Als u in de schulden terecht bent gekomen loopt u het risico in een neerwaartse spiraal terecht te komen. U bevindt zich dan in een financieel moeilijke situatie waar u zonder hulp nauwelijks uitkomt. Voor mensen die in de omgeving van Dordrecht wonen biedt Fimar schuldhulpverlening aan. Door middel van bemiddeling tussen u en de schuldeiser wordt aan een oplossing voor uw schuldprobleem gewerkt.

Fimar kan u helpen weer grip te krijgen op uw situatie. Met praktische oplossingen om uw schulden aan te pakken.

Meer weten over de mogelijkheden? Informeer gerust verder door telefonisch contact op te nemen via 0165 820 992.

Schuldhulpverlening in omgeving Dordrecht door Fimar

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer in omgeving Dordrecht
  • Een vast contactpersoon
  • Oplossingen op maat
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden

Minnelijke en WSNP schuldhulpverlening

Er bestaan twee vormen van schuldhulpverlening. Het minnelijke traject wordt vrijwillig aangevraagd. Dit traject stabiliseert uw financiële situatie in het begin. Daarop worden regelingen getroffen om de schuldenlast stapsgewijs af te lossen. Indien u het drie jaar durende traject succesvol doorloopt, zonder de voorwaarden te schenden, wordt de resterende schuldenlast kwijtgescholden.

WNSP (Wet schuldsanering natuurlijke personen) schuldhulpverlening dient bij de rechtbank de worden aangevraagd middels een verzoekschrift. Indien de rechter u toelaat tot dit wettelijke traject verzorgt uw bewindvoerder het verloop van het traject. Ook na afloop van deze weg wordt een resterende schuldenlast kwijtgescholden.

Kom ik in aanmerking voor een regeling?

Hoe hoog uw schuldenlast is doet er voor het aanvragen van schuldhulpverlening niet toe. Minnelijke schuldsanering is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar of ouder die binnen de genoemde drie jaar de schuldenlast af kan lossen.

Wanneer dat niet het geval is wordt WSNP schuldsanering een mogelijkheid. Voorwaarde is wel dat de schuldenlast buiten uw eigen schuld is ontstaan. Wanneer u het traject succesvol doorloopt kunt u weer met een schone lei verder.

Schuldhulpverlening kan de uitkomst voor u zijn als u betalingsachterstanden heeft of als er inmiddels deurwaarders of incassobureaus zijn ingeschakeld.

De werkwijze van Fimar

Om te kijken wat we voor u kunnen betekenen beginnen we altijd met een toelichting over onze dienstverlening. Dit doen we telefonisch. U kunt daartoe een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen of een terugbelverzoek in te dienen.

Indien u de schuldhulpverlening wilt doorzetten wordt een persoonlijk kennismakingsgesprek ingepland. Wij hebben geen wachttijden. Dit gesprek dient om kennis met elkaar te maken en de werkwijze verder uit te leggen. Na afloop van het gesprek besluit u of u definitief wilt doorzetten.

Neem nu contact op

Voorkom erger en schakel Fimar in voor schuldhulpverlening in gemeente Dordrecht of omstreken. Wij kunnen u helpen. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening vrijblijvend contact op door te bellen naar 0165 820 992. Buiten kantoortijden zijn we ook bereikbaar per e-mail en door middel van het online contactformulier.

Voor antwoorden op veel gestelde vragen kunt u tevens onze FAQ pagina bekijken.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap