Bewindvoering in Zeeland

Woont u in de provincie Zeeland en wilt u graag bewindvoering aanvragen voor uzelf of een familielid? Wij van Fimar kunnen u hierbij helpen. Als u zich bevindt in een benarde financiële situatie kan onder bewind staan een oplossing bieden. Bijvoorbeeld omdat u door geestelijke of lichamelijk gezondheidsproblemen niet in staat bent geweest uw financiën te beheren.

Of als u problematische schulden hebt gemaakt. U hoeft zich niet te schamen voor uw financiële situatie. Stap over die drempel en schakel ons in. Dankzij onze hulp worden uw rekeningen op tijd betaald en eventuele schulden worden opgelost.

 

Contact opnemen Meldt u direct aan

 

Bewindvoering in de provincie Zeeland

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Bewindvoering in de gehele provincie Zeeland: o.a. in Middelburg en Vlissingen
  • Een vaste bewindvoerder
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

 

Hulp nodig bij bewindvoering in Zeeland aanvragen? Pak dan nu de telefoon en bel naar 0165-820992. U mag ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Fimar schulphulpverlening, bewindvoering en budgetcoaching

Bewindvoering in Middelburg en Vlissingen

Als bewindvoerderskantoor zijn wij actief in heel de provincie Zeeland. Dus als u bewindvoering in Vlissingen of Middelburg nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht. Echter is ons hoofdkantoor gevestigd in Roosendaal en hebben we ook een vestiging in Rotterdam.

Wij begrijpen het als u niet vanuit Middelburg of Vlissingen naar Roosendaal of Rotterdam wilt komen voor bewindvoering. Daarom kunnen intakegesprekken ook telefonisch plaatsvinden.

 

Contact opnemen Meldt u direct aan

Bewindvoering in Zeeland aanvragen

Wat is het verschil tussen bewindvoering en beschermingsbewind?

Er zijn twee vormen van bewindvoering: beschermingsbewind en WSNP-bewind. Beschermingsbewind is bedoeld voor volwassenen die bescherming nodig hebben op financieel gebied. Bijvoorbeeld omdat zij door een slechte gezondheid hun geldzaken niet meer zelf kunnen regelen. Aan de andere kant bestaat er WSNP-bewind. WSNP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. Als uw hoge schulden heeft die vallen onder de WSNP, komt u onder bewind te staan.

Schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering

Budgetbeheer en schuldhulpverlening zijn allebei verbonden aan bewindvoering. Wij bieden zowel budgetbeheer als schuldhulpverlening enkel aan in combinatie met bewindvoering. Ook bij schuldhulpverlening bestaan er twee vormen: minnelijke traject (vrijwillige aanvraag) en WSNP-schuldhulpverlening (aanvraag via de gemeente). Als uw schuldenlast te hoog is, zal de schuldhulpverlening uitbesteed worden aan de gemeente. U kunt direct met budgetbeheer starten als u bewindvoering in Zeeland heeft aangevraagd.

Bewindvoering Rotterdam

Persoonlijke bewindvoerder in Zeeland

Als u ons inschakelt voor bewindvoering in Vlissingen of Middelburg krijgt u een eigen bewindvoerder toegewezen. Met deze bewindvoerder heeft u vast contact. Door middel van een op maat gemaakt traject en de speciale Onview software boekt de bewindvoerder in Zeeland resultaat. Niet voor niks ligt ons succespercentage op 85%.

 

Bewindvoering in Zeeland aanvragen

Bewindvoering aanvragen gaat via de kantonrechter. U moet een verzoekschrift indienen en tijdens een zitting wordt dan duidelijk of de kantonrechter u onder bewind zal plaatsen. Uiteraard helpen we u met de aanvraag. Nadat we uw financiële situatie besproken hebben tijdens het intakegesprek vullen we enkele formulieren in. Vervolgens sturen wij het verzoekschrift naar de kantonrechter.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Heeft u bewindvoering in Middelburg of Vlissingen nodig? Kom dan met ons in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar op 0165-820992. Wilt u informatie opvragen over onze werkwijze? Vul dan ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@fimar.nl. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Samen gaan we voor een gezonde financiële toekomst met behulp van bewindvoering in Zeeland.

 

Contact opnemen Meldt u direct aan

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap