Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Rotterdam of omgeving

Bent u op zoek naar bewindvoering in Rotterdam of omgeving? Wellicht omdat u bang bent dat u geen grip meer krijgt op uw financiële situatie? Geen zorgen, want er is een oplossing voor handen: bewindvoerderskantoor Fimar. Als bewindvoerder zijn wij gespecialiseerd in bewindvoering. Door middel van een op maat gemaakt traject helpen wij u graag verder.

Contact opnemen

Professionele bewindvoering in Rotterdam

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Bewindvoering in de gemeente Rotterdam
  • Een vast contactpersoon
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

Bent u niet in staat om uw eigen financiën te regelen of lukt het u niet uit de schulden te komen? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren naar bewindvoering in Rotterdam door Fimar.

Onze werkwijze is succesvol gebleken

Onze werkwijze zorgt ervoor dat we sneller resultaat boeken bij de bewindvoering in Rotterdam. Daarbij wordt geen werk uitbesteed aan een kredietbank. Circa 85% van de mensen die wij helpen boekt resultaat door een groot gedeelte van hun schulden kwijt te raken, of zelfs hun gehele schuldenlast.
 

“Circa 85% raakt met onze hulp zijn of haar schuldenlast geheel of gedeeltelijk kwijt”

 

Wat houdt onder bewind staan in?

De betekenis van bewindvoering is als volgt: een bewindvoerder ziet er op toe dat vaste lasten en betalingen tijdig worden gedaan. Tevens kan gewerkt worden aan het oplossen van schulden. Er bestaan twee vormen van bewindvoering. Bij beschermingsbewind worden alle financiën van een persoon geregeld door een beschermingsbewindvoerder. Het betalen van de vaste lasten valt daar ook onder.

Bewindvoerder te Rotterdam

Het oplossen van schuldproblemen

WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) is een tweede vorm van bewind. Deze vorm is geschikt voor mensen die hun eigen financiën niet meer zelf kunnen regelen, maar wel in staat zijn om hun vaste lasten te betalen. Deze mensen komen maar niet van hun schulden af.

Het gaat dan voornamelijk om mensen die tijdelijk geestelijk in de war zijn. Door middel van het WSNP-bewind wordt dan gewerkt aan het oplossen van de schuldproblemen.

 

Uw eigen bewindvoerder in Rotterdam

Onze experts hebben veel ervaring met sociaal juridische dienstverlening en op het gebied van financiën. Als u Fimar inschakelt voor bewindvoering in Rotterdam krijgt u een eigen bewindvoerder toegewezen. Door middel van een persoonlijke benadering en de speciale Onview software kan zo gewerkt worden aan een oplossing voor uw financiële problemen.
 

“Uw eigen bewindvoerder te Rotterdam helpt u uw schulden af te lossen”

 

Samen voorkomen we nieuwe financiële problemen

Wij begrijpen dat onder bewind staan geen fijne gedachte voor u is. Toch is het soms noodzakelijk. Voornamelijk om ergere problemen te voorkomen in de toekomst. Uw bewindvoerder te Rotterdam werkt namelijk niet alleen aan uw huidige problemen. Wij geven u ook tips, zodat uw financiën ook in de toekomst op orde blijven.

Daarbij gaan we altijd transparant te werk en kunt u inzicht verkrijgen in de werkzaamheden die wij verrichten.
 

Bewindvoering aanvragen in Rotterdam

Degene die onder bewind gesteld is, heeft dit zelf aangevraagd. Mocht u bewindvoering willen aanvragen, moet u een verzoekschrift indienen bij de rechtbank sector kanton. Wij helpen u graag met de bijbehorende formulierenlast. De rechter plaatst u onder bewind. Ook uw partner of familielid kan namens u bewindvoering aanvragen in Rotterdam.

Contact opnemen

 

Bijzondere bijstand

Naast de aanvraag bij een kantonrechter, hoort u ook bijzondere bijstand aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Dit in verband met de kosten voor de bewindvoerder te Rotterdam. De gemeente bepaalt of u in aanmerking komt voor de bijzondere bijstand. Als u vragen hierover heeft, kunt u het beste contact opnemen met de gemeente Rotterdam.

 

Bewindvoering in de gemeente Rotterdam

Fimar bewindvoering is werkzaam in de gemeente Rotterdam. Waar u ook woont in Rotterdam, onze bewindvoerders bieden hun hulp aan. Van Rotterdam Zuid, Rotterdam centrum en Rotterdam Noord tot Rotterdam Oost en Rotterdam West. Onze bewindvoering is gericht op mensen die door lichamelijke of geestelijke problemen, verslavingen of steeds hoger oplopende schulden financieel in de knel zijn geraakt.

Bewindvoering Rotterdam

Budgetbeheer is iets anders dan bewindvoering

Budgetbeheer is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om een financiële huishouding te voeren. Het is niet hetzelfde als bewindvoering. Uw inkomsten komen op een soort beheerrekening terecht en wij betalen via deze beheerrekening uw vaste lasten. Van ons ontvangt u op een zogenoemde leefgeldrekening een afgesproken bedrag aan leefgeld.

 

Ondersteuning op financieel gebied

Fimar VOF is een bewindvoerdersbedrijf in de gemeente Rotterdam dat zich specialiseert in ondersteuning op financieel gebied bij mensen die daar zelf niet meer uitkomen. Als bewindvoerders zijn wij actief in de regio’s Roosendaal, Rotterdam en Breda. Wij verlenen diverse diensten. Naast bewindvoering in Rotterdam kunt u ons ook inschakelen voor budgetcoaching en schuldhulpverlening.

 

“Bewindvoering gaat u aan op vrijwillige basis”

 

Neem gerust eens contact met ons op!

Wilt u meer weten over bewindvoering in Rotterdam of omgeving of heeft u over vragen over onze werkwijze? Neem dan eens contact met ons op om meer informatie aan te vragen. Wij zijn te bereiken door middel van het contactformulier op onze website, of per telefoon.

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering in Rotterdam wordt er een bewindvoerder aan een persoon toegewezen. Deze bewindvoerder zorgt ervoor dat vaste lasten en andere betalingen op tijd gedaan worden. Ook werkt de bewindvoerder aan het oplossing van het schuldenprobleem van de persoon die onder bewindvoering staat. Het is dus een maatregel om iemand te helpen met zijn financiële situatie.

Bewindvoering is niet hetzelfde als budgetbeheer. In dat geval komen uw inkomsten op een beheerrekening terecht, waarmee vaste lasten betaald worden. Bij budgetbeheer krijgt u een afgesproken bedrag aan leefgeld en wordt de rest gebruikt om rekeningen te voldoen.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Hoe kan bewindvoering helpen bij schulden?

Er zijn twee vormen van bewindvoering. Beschermingsbewind is de vorm waarbij alle financiën van een persoon door de bewindvoerder geregeld worden. De andere vorm is WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Deze vorm is bedoeld voor mensen die wel zelf hun financiën kunnen verzorgen, maar het niet lukt om schulden weg te werken. Deze schulden worden hierbij via een wettelijk vastgelegd traject weggewerkt.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Hoe kan bewindvoering aangevraagd worden?

Bewindvoering kan in Rotterdam aangevraagd worden door de persoon die onder bewindvoering wilt komen te staan zelf. Daarvoor dient een verzoek ingediend te worden bij de kantonrechter. Dit verzoek kan ingediend worden door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en naar de rechtbank toe te zenden. Ook een partner of familielid kan bewindvoering voor iemand aanvragen. Fimar kan u hierbij helpen.

Hulp nodig bij het bewindvoering aanvragen of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Kost bewindvoering mij geld?

Bewindvoering kost geld. Echter kan daarvoor bijzondere bijstand worden aangevraagd bij de gemeente Rotterdam. De gemeente kijkt vervolgens of daar in aanmerking voor wordt gekomen.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap