Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Bewindvoering in Rotterdam of omgeving gezocht?

Heeft u geen grip meer op uw financiële situatie en bent u daarom op zoek naar bewindvoering in Rotterdam of omgeving? Fimar is gespecialiseerd in bewindvoering te Rotterdam en helpt u graag verder door middel van een op maat gemaakt traject. Onze werkwijze zorgt ervoor dat we sneller resultaat kunnen boeken bij de bewindvoering in Rotterdam. Daarbij wordt geen werk uitbesteed aan een kredietbank. Circa 85% van de mensen die wij helpen boekt resultaat door een groot gedeelte van hun schulden kwijt te raken, of zelfs hun gehele schuldenlast. Bent u niet in staat om uw eigen financiën te regelen of lukt het u niet uit uw schulden te komen? Neem dan eens contact op om verder te informeren naar bewindvoering in Rotterdam door Fimar!

Contact opnemen

Wat houdt bewindvoering in Rotterdam in?

Met bewindvoering in Rotterdam wordt beoogd dat vaste lasten en betalingen tijdig worden gedaan. Tevens kan gewerkt worden aan het oplossen van schulden. Er bestaan twee vormen van bewindvoering in Rotterdam. Bij beschermingsbewind worden alle financiën van een persoon geregeld door een beschermingsbewindvoerder. Het betalen van de vaste lasten valt daar ook onder. Deze vorm van bewindvoering in Rotterdam is geschikt voor mensen die hun eigen financiën niet meer zelf kunnen regelen (bijvoorbeeld omdat ze daar geestelijk niet toe in staat zijn). Door middel van WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) kan gewerkt worden aan het oplossen van een schuldenprobleem bij mensen die wel in staat zijn hun vaste lasten te betalen maar niet van hun schulden af kunnen komen.

Over Fimar

Fimar VOF is een bedrijf dat zich specialiseert in ondersteuning op financieel gebied bij mensen die daar zelf niet meer uitkomen. Wij zijn actief in de regio’s van Roosendaal en Rotterdam en verlenen diverse diensten. Naast bewindvoering in Rotterdam kunt u ons ook inschakelen voor budgetcoaching en schuldhulpverlening. Onze experts hebben veel ervaring met sociaal juridische dienstverlening en op het gebied van financiën. Als u Fimar inschakelt voor bewindvoering in Rotterdam krijgt u een eigen contactpersoon toegewezen. Door middel van een persoonlijke benadering en de speciale Onview software kan zo gewerkt worden aan een oplossing voor uw financiële problemen. We werken niet alleen aan uw huidige problemen, maar helpen u ook nieuwe problemen te voorkomen in de toekomst. Daarbij gaan we altijd transparant te werk en kunt u inzicht verkrijgen in de werkzaamheden die we verrichten.

Neem gerust eens contact met ons op!

Wilt u meer weten over bewindvoering in Rotterdam of omgeving? Neem dan eens contact met ons op om meer informatie aan te vragen. Wij zijn te bereiken door middel van het contactformulier op onze website, of per telefoon. U kunt ons bellen op 010-8200229 (Rotterdam) of 0165-820114 (Roosendaal).

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap