Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Roosendaal en omstreken

Bewindvoering in Roosendaal en omstreken zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw financiële situatie. Voor snelle en betrouwbare hulp bent u van harte welkom bij Fimar. Wij zijn gespecialiseerd in schuldenbewind. Daardoor weten wij als de beste hoe we er voor zorgen dat u de financiën weer op een rijtje heeft.Onder bewind staan kan een oplossing zijn wanneer u zich in een benarde financiële situatie bevindt. Bij Fimar geniet u van een op maat gemaakt traject.

Fimar staat klaar om u te helpen bij uw aanvraag. U kunt zich gemakkelijk aanmelden via onze website.

Contact opnemen Meld u direct aan

Bewindvoering in Roosendaal | Snel en betrouwbaar

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • 1 contactpersoon
  • Maatwerk oplossingen
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Voorwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders
  • Klantgericht, denkt mee in oplossingen

Twee soorten bewindvoering

Dankzij bewindvoering in Roosendaal worden alle betalingen tijdig gedaan. Echter richten we ons als bewindvoerder daarnaast ook op het aflossen van eventuele schulden. Om deze reden bestaan er bij ons 2 soorten bewindvoering. Beschermingsbewind en WSNP-bewind.

Meer dan 85% van de mensen boekt resultaat met onze financiële hulpverlening

WSNP-bewindvoering

WSNP staat voor wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. WSNP-bewind in Roosendaal is geschikt voor mensen die een schuldenprobleem hebben. Kortom: mensen die wel hun vaste lasten kunnen betalen maar niet van hun schulden af kunnen komen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een minnelijk traject. Fimar neemt de zorg over uw schulden over.

Beschermingsbewind

Er bestaan twee verschillende soorten bewindvoering. Naast WSNP-bewind kan Fimar u ook helpen met het aanvragen van beschermingsbewind in de omgeving van Roosendaal. Wanneer u beschermingsbewind aanvraagt krijgt u een bewindvoerder toegewezen. De bewindvoerder zorgt voor het betalen van uw vaste lasten en zorgt er daarnaast voor dat er geen schuldenlast wordt opgebouwd.

Dankzij ons krijgt u weer grip op uw financiële situatie

Bewindvoering aanvragen

Wanneer u geestelijk of lichamelijk niet in staat bent om uw financiën op orde te krijgen kan u bewindvoering aanvragen. Bewindvoering aanvragen gaat via de kantonrechter. Na het indienen van een verzoekschrift zal tijdens de zitting duidelijk worden of de kantonrechter u onder bewind zal plaatsen. Fimar Bewindvoering kan u helpen met het aanvragen van bewindvoering. Onze kantoren bevinden zich in Roosendaal, Rotterdam en Breda.

Persoonlijke benadering en speciale software

Wanneer u onze hulp inschakelt voor bewindvoering in Roosendaal, geniet u van een persoonlijke benadering. U krijgt namelijk een eigen contactpersoon toegewezen. Daarnaast maken we ook gebruik van een speciale Onview software.

Zo werken we samen aan een oplossing voor uw financiële problemen. Een oplossing voor nu, maar ook voor later. Fimar helpt als bewindvoerder nieuwe problemen in de toekomst namelijk ook te voorkomen. U kunt contact opnemen voor vragen of meer informatie.

Contact opnemen

Fimar: gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied

Wij van Fimar zijn gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied. Wij gunnen iedereen een stabiele financiële situatie. Om die reden bieden wij naast bewindvoering in Roosendaal nog meer diensten aan. Hierbij kunt u denken aan budgetbeheer en schuldhulpverlening in Roosendaal.

Budgetbeheer en schuldhulpverlening worden beide aangeboden in combinatie met bewindvoering. Budgetbeheer kan gebruikt worden wanneer u bewindvoering beëindigd is maar u nog niet in staat bent om uw financiën zelf op te pakken. Als u niet onder bewind gesteld wil worden maar wel moeite heeft met uw financiën, dan is budgetbeheer wat voor u.

Bovendien gaan wij als bewindvoerder ten alle tijd transparant te werk. U kunt altijd inzicht krijgen in de werkzaamheden die we verrichten.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en helpen u naar succes

Kies voor onze bewindvoering in Roosendaal of vraag informatie aan

Bent u overtuigd van wat onze bewindvoering in regio Roosendaal en omgeving voor u kan betekenen? Schakel dan direct onze hulp in en neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden. U kunt zich ook via de website aanmelden voor bewindvoering

Maar ook als u een vraag heeft over bijvoorbeeld schuldhulpverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij van Fimar geven u graag meer informatie en staan klaar om antwoord te geven op uw vragen.

Contact opnemen Meld u direct aan

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap