Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Etten-Leur

Bewindvoering in Etten-Leur of omgeving inschakelen? Misschien omdat u merkt dat u geen overzicht of grip meer krijgt op uw financiën en u snel een goede oplossing wilt vinden? Bewindvoerderskantoor Fimar neemt het graag van u over.
Door middel van een benadering op maat zorgen onze experts ervoor dat betalingen op tijd worden uitgevoerd en uw schulden op worden gelost. Neem gerust contactformulier op voor meer informatie over het inschakelen van een bewindvoerder in Etten-Leur.

Professionele bewindvoering in Etten-Leur

  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Bewindvoering in de gemeente Etten-Leur en omgeving
  • Een vaste bewindvoerder
  • Maatwerk oplossingen
  • Snel, klantgericht en transparant
  • Volledig anoniem
  • Geen wachttijden
  • Volwaardig lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders

Wat is bewindvoering?

Wellicht vraagt u zich af wat bewindvoering in Etten-Leur voor u kan betekenen. Bewindvoering houdt in dat iemand van 18 jaar of ouder hulp krijgt bij het beheren van financiën. Hier kunt u denken aan vaste lasten en betalingen die zo nu en dan voorkomen. Naast het beheren van de geldzaken, helpt een bewindvoerder ook met het oplossen van schulden.

Er bestaan twee vormen van bewindvoering, namelijk beschermingsbewind en WNSP-bewind. In het geval van beschermingsbewind worden alle geldzaken geregeld door een beschermingsbewindvoerder. Het betalen van de vaste lasten valt ook onder beschermingsbewind. De afkorting WNSP staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen. De vorm WNSP-bewind is geschikt voor degenen die het niet lukt om hun eigen financiën te beheren, maar wel in staat zijn om hun vaste lasten te betalen. Hier gaat het met name om mensen die het geestelijk niet lukt om hun geldzaken te regelen.

Onze werkwijze bij bewindvoering in Etten-Leur

De werkwijze van de bewindvoerder in Etten-Leur zorgt ervoor dat we snel resultaat boeken. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Zo krijgt u een vaste bewindvoerder aangewezen. Deze contactpersoon heeft toegang tot uw persoonlijke online portal en kan in uw naam werkzaamheden verrichten. Ook kijken we bij Fimar naar uw huidige schulden. We zoeken de oorzaak op van uw huidige problemen en pakket dit aan, zodat u in de toekomst zelf de touwtjes weer in handen heeft. Bijna 85% van de mensen die wij helpen, weten een goed resultaat te boeken! Zij raken een deel van hun schulden kwijt, of zelfs hun gehele last.

 

 

 

Bewindvoering experts

Bij Fimar hebben we veel ervaring met sociaal juridische dienstverlening. Onze bewindvoerders specialiseren zich in ondersteuning op financieel gebied. Naast Etten-Leur, zijn wij ook actief in andere regio’s zoals Rotterdam, Dordrecht, Breda en Roosendaal. Naast bewindvoering, kunt u ons inschakelen voor diensten zoals schuldhulpverlening en budgetcoaching.

Aanvraag bewindvoering in Etten-Leur

Wanneer u onder bewind gesteld wilt worden, moet u dit zelf aanvragen. Om bewindvoering aan te vragen, dient u een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank sector kanton. De rechter bepaalt of u onder bewind wordt geplaatst. Wilt u voor iemand anders bewindvoering aanvragen omdat zij hier zelf niet toe in staat zijn? Ook dit is mogelijk. Het komt namelijk vaak voor dat ouderen bewindvoering nodig hebben.

In verband met de kosten voor een bewindvoerder in Etten-Leur, is het ook van belang dat u bijzondere bijstand aanvraagt bij de gemeente Rotterdam. Het is aan de gemeente om te bepalen of u in aanmerking komt voor de bijzondere bijstand. Mocht u hier vragen over hebben, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de gemeente Etten-Leur.

 

 

 

 

 

Bewindvoering bij dementie

Schakel bewindvoering in in Etten-Leur

Wilt u bewindvoering in Etten-Leur aanvragen of heeft u vragen over de werkwijze en tarieven die we bij Fimar hanteren? Neem contact op via ons contactformulier. Wilt u ons liever telefonisch of per e-mail bereiken? Bel 0165 820992 of stuur een e-mail naar info@fimar.nl.

Wat doet een bewindvoerder voor je?

Een bewindvoerder beheert het financieel vermogen van cliënten. Hierbij kun je denken aan het beheren van de inkomsten, bezittingen, uitgaven en eventuele schulden. Maar ook aan het opstellen van een eventueel budgetplan, het aanvragen van toeslagen en het betalen van de vaste lasten.

Waar bevindvoering aanvragen?

Je wilt bewindvoering aanvragen. Je kunt bewindvoering aanvragen bij de kantonrechter bij jou in de buurt. Bij het doen van de aanvraag kun je meteen aangeven wie je als bewindvoerder wilt aanstellen: een familielid of een professionele bewindvoerder.

Wat is het verschil tussen budgetbeheer en bewindvoering?

Er zit een verschil tussen budgetbeheer en bewindvoering. Bij budgetbeheer blijft de cliënt verantwoordelijk voor onder andere het treffen van regelingen voor schulden en voor het doen van de belastingaangifte. Wanneer er sprake is van bewindvoering, neemt de bewindvoerder de financiën geheel op zich.

Wie komt er in aanmerking voor bewindvoering?

Mensen boven de 18 die niet meer goed voor een deel of alle geldzaken kunnen zorgen, komen in aanmerking voor bewindvoering. In dat geval kan de rechter een bewindvoerder benoemen die de geldzaken beheert.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap