Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Breda en omstreken

Bewindvoering in Breda is de juiste keuze wanneer u genoodzaakt bent financiële hulp in te schakelen. Fimar is gespecialiseerd in het helpen met de grip terug te krijgen op uw financiële situatie. Door middel van onze effectieve werkwijze zijn wij in staat snelle resultaten te boeken.

Zo raakt circa 85% van de mensen die wij helpen hun schulden voor een groot deel of zelfs volledig kwijt. Misschien bent u wel de volgende.

Contact opnemen

Expert op het gebied van bewindvoering in Breda

  • Totaalpakket
  • Snel en betrouwbaar
  • Gespecialiseerd in schuldenbewind
  • Transparantie in ons werk

Bent u dus niet in staat om uw financiële zaken in orde te houden of juist te verbeteren? Neem dan gerust contact
met ons op voor meer duidelijkheid. Daarnaast kunt u zich snel en gemakkelijk aanmelden voor onze hulp.

Wat is bewindvoering?

Maar wat is bewindvoering betekenis? U kunt bewindvoering in Breda zien als een maatregel die genomen wordt om iemand te beschermen. Wanneer u onder bewind staat neemt de bewindvoerder alle beslissingen over geldzaken. Echter is de degene die onder bewind gesteld is nog wel handelsbekwaam.

Het probleem bij de kern aanpakken is één zaak. Maar wij willen u ook erna helpen. Daarom zorgt Fimar dat er naar de oorzaak wordt gekeken en u in de toekomst niet weer in dezelfde financiële problemen valt.

Soorten bewindvoering

Middels bewindvoering in Breda wordt er voor gezorgd dat uw betalingen en vaste lasten op tijd worden gedaan. Hierbij bestaan twee vormen, namelijk beschermingsbewind en WSNP-bewind. Bij beschermingsbewind worden nagenoeg alle financiële verplichtingen overgegeven aan een beschermingsbewindvoerder. Deze vorm is geschikt voor mensen die niet in staat zijn hun eigen financiën te regelen.

De tweede vorm is WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Hierbij wordt gewerkt aan het oplossen van steeds hoger oplopende of problematische schulden. Dit zijn mensen die nog wel hun vaste lasten kunnen betalen. Echter kunnen zij geen grip krijgen op hun financiële situatie.

Contact opnemen

Specialist in bewindvoering

Fimar is professionele bewindvoerder voor u in de regio Breda. Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor u uw eigen geldzaken niet meer kunt regelen. Bijvoorbeeld bij lichamelijke of geestelijke problemen, verslaving of in het geval van steeds hoger oplopende schulden.

Gelukkig hebben onze experts jarenlange ervaring met het ondersteunen van mensen die hun eigen geldzaken niet meer kunnen regelen. Dit maakt ons tot de aangewezen persoon om u verder te helpen.

Meld je aan en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Persoonlijke benadering

Daarnaast kunt u in het geval van oplopende schulden ons inschakelen voor budgetcoaching
of schuldhulpverlening
. Dan krijgt u een vaste bewindvoerder toegewezen. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering. Hierdoor kennen onze experts ook echt de details van uw situatie. Daardoor kunnen wij u nog beter helpen.

Niet alleen houden wij ons bezig met uw huidige financiële situatie, ook kijken wij vooruit naar mogelijke toekomstige problemen om deze zo te voorkomen.

Contact opnemen

Tarieven

Voor de kosten van onze bewindvoering in Breda kunt u bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente. Na aanvraag krijgt u bericht waarin staat of u deze bijzondere bijstand ontvangt of niet. U kunt deze bijzondere bijstand online aanvragen of contact opnemen met de gemeente. Dan helpen de medewerkers van de gemeente u verder. Bekijk gerust de tarieven van onze dienstverlening.

Kies voor bewindvoering in Breda

Bent u nieuwsgierig naar wat onze bewindvoering in Breda kan betekenen voor u en uw financiële situatie? Schakel dan direct onze hulp in en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaat kunnen inwoners van Etten-Leur, Dordrecht, Zeeland, Bergen op Zoom en Rotterdam ook bij ons terecht. Samen gaan we voor een gezonde financiële toekomst voor u.

Wanneer u in de tussentijd meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul gerust het contactformulier in of bel direct. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.

Wat is bewindvoering?

Bij bewindvoering in Breda wordt er een bewindvoerder aan een persoon toegewezen. Deze bewindvoerder zorgt ervoor dat vaste lasten en andere betalingen op tijd gedaan worden. Ook werkt de bewindvoerder aan het oplossing van het schuldenprobleem van de persoon die onder bewindvoering staat. Het is dus een maatregel om iemand te helpen met zijn financiële situatie.

Bewindvoering is niet hetzelfde als budgetbeheer. In dat geval komen uw inkomsten op een beheerrekening terecht, waarmee vaste lasten betaald worden. Bij budgetbeheer krijgt u een afgesproken bedrag aan leefgeld en wordt de rest gebruikt om rekeningen te voldoen.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Hoe kan bewindvoering helpen bij schulden?

Er zijn twee vormen van bewindvoering. Beschermingsbewind is de vorm waarbij alle financiën van een persoon door de bewindvoerder geregeld worden. De andere vorm is WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Deze vorm is bedoeld voor mensen die wel zelf hun financiën kunnen verzorgen, maar het niet lukt om schulden weg te werken. Deze schulden worden hierbij via een wettelijk vastgelegd traject weggewerkt.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Hoe kan bewindvoering aangevraagd worden?

Bewindvoering kan in Breda aangevraagd worden door de persoon die onder bewindvoering wilt komen te staan zelf. Daarvoor dient een verzoek ingediend te worden bij de kantonrechter. Dit verzoek kan ingediend worden door de daarvoor bestemde formulieren in te vullen en naar de rechtbank toe te zenden. Ook een partner of familielid kan bewindvoering voor iemand aanvragen. Fimar kan u hierbij helpen.

Hulp nodig bij het bewindvoering aanvragen of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar bewindvoering.

Kost bewindvoering mij geld?

Bewindvoering kost geld. Echter kan daarvoor bijzondere bijstand worden aangevraagd bij de gemeente Breda. De gemeente kijkt vervolgens of daar in aanmerking voor wordt gekomen.

Hulp nodig of meer weten? Neem gerust contact op met Fimar.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap