Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Zoekt u bewindvoering in de omgeving van Breda?

Bent u genoodzaakt financiële hulp in te schakelen en zoekt u dus bewindvoering in de regio Breda? Fimar is gespecialiseerd in het helpen met de grip terug te krijgen op uw financiële situatie. Er kunnen veel oorzaken zijn, waardoor u uw eigen geldzaken niet meer kunt regelen. Bijvoorbeeld bij lichamelijke of geestelijke problemen, verslaving of in het geval van steeds hoger oplopende schulden. Door middel van onze effectieve werkwijze zijn wij in staat snelle resultaten te boeken. Zo raakt circa 85% van de mensen die wij helpen hun schulden voor een groot deel of zelfs volledig kwijt. Bent u dus niet in staat om uw financiële situatie in orde te houden of juist te verbeteren? Zoek dan gerust contact met ons op voor meer duidelijkheid. Onze bewindvoerders helpen u maar al te graag. Daarnaast kunt u zich snel en gemakkelijk aanmelden voor onze hulp. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen

Expert op het gebied van bewindvoering

Fimar is de specialist in bewindvoering voor u in de regio Breda. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen van mensen die hun eigen geldzaken niet meer kunnen regelen. Daarnaast kunt u in het geval van oplopende schulden ons inschakelen voor budgetcoaching of schuldhulpverlening. Op het moment dat u onze hulp inschakelt, krijgt u een vaste bewindvoerder toegewezen. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering, waarin onze experts ook echt de details kennen van uw situatie. Hierdoor kunnen wij u nog beter helpen. Niet alleen houden wij ons bezig met uw huidige financiële situatie, ook kijken wij vooruit naar mogelijke toekomstige problemen om deze zo te voorkomen. Bij Fimar bieden wij:

  • Expertise bij bewindvoering, budgetcoaching en schuldhulpverlening.
  • Snelle en betrouwbare hulp, met hierbij een persoonlijke benadering.
  • Transparantie in ons werk, waarin u duidelijk inzicht verkrijgt in onze werkzaamheden.

Veelzijdig aanbod aan tarieven

Wij zijn actief in de omgeving van Breda, Roosendaal en Rotterdam. Bekijk gerust de tarieven van onze diensten. We beschikken over een veelzijdig aanbod, waar rekening wordt gehouden met verschillende persoonlijke situaties. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat allemaal mogelijk is. Kies gerust voor ons als uw bewindvoerder in de regio Breda en laat ons u helpen naar een stabiele financiële toekomst.

Wat houdt bewindvoering precies in?

Met bewindvoering in Breda wordt er voor gezorgd dat uw betalingen en vaste lasten op tijd worden gedaan. Hierbij bestaan twee vormen, namelijk beschermingsbewind en WSNP-bewind. Bij beschermingsbewind worden nagenoeg alle financiële verplichtingen van de desbetreffende persoon overgegeven aan een beschermingsbewindvoerder. Deze vorm is geschikt voor mensen die niet in staat zijn hun eigen financiën te regelen. Zij worden zo dus beschermd tegen mogelijke financiële problemen. De tweede vorm is WSNP-bewind (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Hierbij wordt gewerkt aan het oplossen van steeds hoger oplopende schulden door middel van bewindvoering bij mensen, die nog wel hun vaste lasten kunnen betalen, maar geen grip kunnen krijgen op hun financiële situatie.

Schakel ons in als hulp naar een gezonde financiële toekomst!

Wilt u weten wat voor u allemaal mogelijk is bij Fimar? Zoek dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u overgehaald?

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap