Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Bewindvoering in Bergen op Zoom en omgeving

Dankzij bewindvoering in Bergen op Zoom en omstreken van Fimar krijgt u uw financiële situatie weer op de rit. Niets is vervelender dan achter de feiten aan blijven lopen en die gevreesde brief onderin de lade leggen. Dankzij onze werkwijze boekt u snel resultaat. Zo raakt 85% van onze klanten een deel van zijn of haar schulden kwijt. Is het tijd om uw financiële situatie weer op de rit te krijgen? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Onze experts hebben jarenlange ervaring en helpen u naar succes.

Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in en meld u aan. Samen zorgen we ervoor dat u het overzicht over uw financiën weer terug krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Twee vormen van bewindvoering in Bergen op Zoom

Bewindvoering in Bergen op Zoom kent twee vormen: beschermingsbewind en WSNP-bewind. Tijdens de eerste vorm ligt de focus op het tijdig betalen van de vaste lasten en andere betalingen. Een beschermingsbewindvoerder doet alle betalingen voor u, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Bij WSNP-bewind wordt gewerkt aan een eventueel schuldenprobleem. Personen die gebruik maken van deze dienst kunnen hun vaste lasten wel betalen, maar weten niet meer hoe ze uit de schulden moeten komen.

Persoonlijke benadering en speciale Onview software

Wanneer u onze hulp inschakelt, krijgt u in alle gevallen een vaste contactpersoon toegewezen. Onze hulpverlening is zeer persoonlijk en toekomstgericht. We werken met behulp van speciale software aan de huidige problemen, maar kijken daarnaast ook verder dan de huidige situatie. We helpen nieuwe problemen in de toekomst te voorkomen. Hierbij staat u als persoon te allen tijde centraal. Uw situatie verbeteren: dát is immers waar het allemaal om draait!

Ook wanneer u geen schulden heeft, maar wel hulp nodig heeft op het vlak van financiën kunt u zich bij ons aanmelden.

Snel en betrouwbaar

Ons bedrijf hanteert een aantal speerpunten die centraal staan tijdens onze dienstverlening:

  • We bieden een totaalpakket
  • Snel en betrouwbaar
  • Gespecialiseerd in schuldenbewind
  • Klantgerichtheid
  • Transparantie

Gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied

Ons bedrijf is gespecialiseerd in ondersteuning op financieel gebied. Wij helpen u verder aan de hand van een aantal financiële diensten. Bewindvoering in Bergen op Zoom en omstreken, budgetcoaching en schuldhulpverlening. Doordat onze expert jarenlange ervaring hebben met sociaal juridische dienstverlening, zijn ze in staat om ieder individu verder te helpen.

Krijg weer grip op uw situatie!

Kies voor bewindvoering in Bergen om Zoom van Fimar

Beseft u zich dat u uw financiële situatie zelf niet meer op orde kunt krijgen? Meld u aan voor bewindvoering in Bergen op Zoom van Fimar. Daarnaast kunnen inwoners van Breda, Dordrecht, Etten-Leur, Rotterdam en Zeeland ook bij ons terecht voor bewindvoering. Samen zorgen we ervoor dat uw huidige situatie verbetert en problemen in de toekomst voorkomen worden.

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of werkwijze? Of wilt u eerst meer informatie inwinnen? Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie. We staan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 klaar om u te woord te staan. Vul het contactformulier in óf bel naar 0165-820992.

Veelgestelde vragen:

Wat is bewindvoering?

Bewindvoering is een juridische maatregel waarbij iemand het beheer over zijn of haar financiën uit handen geeft aan een professionele bewindvoerder.

Waarom zou ik bewindvoering nodig hebben?

Bewindvoering kan nodig zijn als u niet (volledig) in staat bent om uw eigen financiële zaken te regelen, bijvoorbeeld door problematische schulden, verslavingsproblemen of psychische problemen.

Wat doet een bewindvoerder precies?

Een bewindvoerder neemt de verantwoordelijkheid voor uw financiële zaken op zich. Dit omvat onder andere het betalen van rekeningen, het regelen van budgetten en het afhandelen van eventuele schulden.

Hoe lang duurt bewindvoering gemiddeld?

De duur van bewindvoering kan variëren en hangt af van de specifieke situatie. In sommige gevallen kan dit slechts tijdelijk zijn, terwijl in andere gevallen dit jarenlang kan duren.

Contact opnemen Direct bellen
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap