Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Storingen ING

Helaas zijn er erg veel storingen bij ING Bank. Momenteel kunnen we al een week geen afschriften downloaden en kunnen we de gegevens van alle transacties niet uitlezen. We kunnen daarom onview niet bijwerken. Ook kunnen we geen afschriften sturen naar de schuldhulpverlening en de gemeente voor bijvoorbeeld bijzondere bijstand. Erg vervelend dus. Zojuist op nu.nl het volgende gelezen:

Klanten van ING hebben opvallend vaak problemen met bijvoorbeeld internetbankieren. De bank presteert op dat punt slechter dan andere Nederlandse banken. Dat is erg vervelend, want we worden steeds afhankelijker van online bankdiensten en onze pinpas.

Afgelopen weekend was het weer raak bij ING. Door een storing leek het alsof betalingen twee keer van de bankrekening werden afgeschreven. Bij eerdere storingen hadden klanten urenlang problemen met inloggen op internetbankieren of geld overboeken.

“Wat ING laat zien is niet zoals het zou moeten”, vindt hoogleraar betalingsverkeer Ron Berndsen van de Tilburg University. “Tot vorig jaar was de eis dat het betalingsverkeer overdag op kwartaalbasis in 99,88 procent van de tijd moest werken.”

Omgerekend mochten banken dus maar twee uur per drie maanden een storing hebben. Die regels waren volgens Berndsen zo streng, omdat we steeds afhankelijker worden van onze pinpas en internetbankieren.

Het is heel vervelend als je in de supermarkt je boodschappen wil afrekenen en er bijvoorbeeld een grote pinstoring is. Weinig mensen hebben nog genoeg contant geld op zak als alternatief.

Door Joost Boterman op 11-07-2023
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap