Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Belastingdienst na einde bewind

De werkwijze van de belastingdienst kan voor problemen zorgen bij het einde van het bewind. Als een bewind wordt beëindigd, stuurt de bewindvoerder een brief naar de Belastingdienst. Ondanks dat de voormalig bewindvoerder een nieuw rekeningnummer doorgeeft en aangeeft dat toeslagen in het vervolg naar dit specifieke rekeningnummer moeten worden overgemaakt, gebruikt de Belastingdienst toch het laatst bekende nummer dat in het systeem zit. Dit rekeningnummer kan echter geblokkeerd of opgeheven zijn. De toeslagen worden dus niet ontvangen door de rechthebbende, maar de vaste lasten gaan wél door.
Een rechthebbende kan dit probleem alleen oplossen door een specifiek formulier in te vullen en te versturen. De verwerkingstijd van dit formulier is minimaal acht weken. Het gevolg daarvan kan zijn dat de rechthebbende meteen weer schulden krijgt en natuurlijk de bijkomende stress.

Het is daarom raadzaam de beheerrekening niet te beëindigen bij het einde van het bewind, zodat de uitbetalingen van o.a. de toeslagen gewoon ontvangen worden.

30-05-2022

Contact

Bel ons

Algemene nummer:
0165 820992 ;
Klantnummers:
0165 820114 of 010 8200229

Tarieven

Tarieven

De tarieven zijn vastgesteld door het LOVCK

Tarieven

Over Ons

Mw M Wouters

Mw. M. Wouters

Over Ons

Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap