Fimar Bewindvoering

Fimar Bewindvoering

Nummer 1 bewind in Zuid-West Nederland

Schuldenbewind

Schuldenbewind

Betrouwbare experts met meer dan 15 jaar ervaring

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Bewindvoering vanwege geestelijke of lichamelijke toestand

Wij ontzorgen de onderbewindgestelde door alle financiën over te nemen

Minister roept op stages te blijven aanbieden

Zoals u wellicht weet vinden wij het erg belangrijk dat stagiaires goed opgeleid worden. Vanaf 2012 heeft Fimar Bewindvoering stagiaires begeleid. Ook in deze Coronatijd begeleiden wij twee stagiaires die een relevante MBO- en HBO-opleiding volgen. In deze tijd is het, vanwege het thuis werken van veel mensen, lastiger stagiaires te begeleiden. Zij ondervinden dan ook veel problemen bij het vinden van een goede stageplek. Zojuist zag ik onderstaand bericht hierover, welke ik graag wil delen:

Minister Ingrid van Engelshoven van OCW en voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof vragen bedrijven en scholen om creatieve oplossingen te bedenken, waarmee stageplekken voor mbo-studenten kunnen worden gecreëerd. Zij deden dat bij de Nationale Opening van het mbo-jaar op 10 september in Zwolle.

Ook SBB zet de schouders onder het behoud van stages en leerbanen. Dat doen we samen met scholen en bedrijven.

Zie verder: https://www.s-bb.nl/samenwerking/sbb-helpt-u-verder?utm_source=Onderwijs+en+leerbedrijven&utm_campaign=50393223e6-EMAIL_CAMPAIGN_2020_09_10_12_39&utm_medium=email&utm_term=0_dc2eb7fa29-50393223e6-51308533

Door Joost Boterman op 15 september 2020
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap