Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Fimar Bewindvoering en Schuldhulpverlening

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Robin energie maakt beloften niet waar en sluit klant af van energie

Robin Energie, een van de vele energiemaatschappijen die Nederland rijk is. Een fijne maatschappij, zou je zeggen als je hun website leest:

Jij als bewindvoerder weet als geen ander het effect van afgesloten te zijn van energie. Gezinnen onder jouw bewind die van de een op de andere dag geen licht meer hebben, niet meer kunnen koken of de was doen. Wij vinden dat dit niet kan in Nederland. Energie moet een primaire levensbehoefte zijn. Dat is dan ook onze missie. Wij willen de energiemarkt weer menselijk maken. Mensen helpen in plaats van straffen. Mensen als mens zien in plaats van nummers. Samen met jou

Maar de praktijk is anders. Robin heeft moeite de administratie goed up-to-date te houden. Bij één van onze klanten is het zo erg dat ze niet weten welke afspraken nu met ons hebben gemaakt en welke met andere voorgaande partijen. Vanwege deze belabberde administratie wordt nu gedreigd deze klant van energie af te sluiten! Zelfs ons aanbod de gehele schuld in 2 jaar terug te betalen is niet voldoende. Gewoon afsluiten! Stond er niet op de website dat dit niet kan in Nederland?

Schande Robin energie!

Als gevolg van bovenstaande willen we niet meer samenwerken met Robin Energie. Wij zullen alle klanten t.z.t. die aangemeld zijn bij Robin Energie bij een andere leverancier onderbrengen.

 

 

Door Joost Boterman op 24 december 2018
Created by POLLEX'   |   Credits   |   Sitemap