Wij zijn Fimar

Wij zijn Fimar

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Nieuw telefoonnummer voor afdeling Rotterdam en instanties

Speciaal voor onze klanten in Rotterdam e.o. is een nieuw telefoonnummer aangemaakt voor Fimar. We zijn nu ook bereikbaar op nummer 010-8200229. Uiteraard blijft het oude nummer voor alle klanten en organisaties gewoon actueel. Voor klanten zijn we op elke werkdag bereikbaar van 9-12 uur. Speciaal voor bedrijven/instanties is een nieuw telefoonnummer in het leven geroepen. Dit is het nummer 0165-820992. Zo hopen we voor iedereen optimaal bereikbaar te kunnen zijn.

Door Joost Boterman op 23 augustus 2017
Created by POLLEX'   |   Credits