Wij zijn Fimar

Wij zijn Fimar

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetcoaching

Schulden

Schulden

Onze experts hebben jaren ervaring en helpen u naar succes

Wij helpen u op weg

Wij helpen u op weg

Door ons afgewerkte budgetcoaching programma vindt u een uitweg

Ervaringen instanties schuldhulpverlening

Wij zien dat meer dan 95% van de instanties goed meewerken aan het schuldhulpverleningstraject. Dat houdt in dat het minnelijke schuldhulpverleningstraject vaak slaagt en dat het traject WSNP niet nodig is. Dit scheelt behoorlijk wat tijd en is voor elke partij beter.

We zijn vooral erg bij dat het CJIB ook heel coulant is met betrekking tot de mogelijkheden van het afbetalen van de schulden. Uiteraard proberen we met elke partij zo goed mogelijk samen te werken, waardoor Fimar u als klant goed kan bedienen, waarbij ook rekening gehouden wordt met de wens van de schuldeiser.

CZ is één van de organisaties die zich volledig openstelt voor een goede betalingsregeling, waarvoor onze dank!

Door Joost Boterman op 19 augustus 2017
Created by POLLEX'   |   Credits