Just another WordPress site

Schuldhulpverlening Antwerpen

Kantoor Antwerpen

Fimar Antwerpen - Schuldhulpverlening kantoor antwerpen

Vanaf 1 september 2014 is Fimar ook actief in Antwerpen. Ook hier geldt dat goede schuldhulpverlening meestal begint met een intakegesprek. Dit gesprek wordt bij ons entreegesprek genoemd. Dit entreegesprek is mogelijk op onze vestiging aan de Keyserlei in Antwerpen. Wij hebben een speciale ruimte waar u uw verhaal op een rustige manier kunt vertellen en waar wij op een goede manier kunnen adviseren over te bieden schuldhulpverlening.

Meestal wordt direct een dossier aangemaakt zodat direct kan worden begonnen met de hulpverlening, zodat de schulden niet verder oplopen.

Voor budgetbeheer geldt hetzelfde. Voor budgetcoaching is het kantoor in Roosendaal beter geschikt. In alle gevallen geldt dat we onder het Nederlandse recht vallen. Dit houdt in dat we geen bewindvoering in België kunnen aanbieden.

Het kantoor bevindt zich in het centrum van Antwerpen, slechts 200 meter van het centraal station, en is daardoor goed bereikbaar per openbaar vervoer, maar ook per auto. Het kantoor bevindt zich namelijk direct naast verscheidene parkeergarages.

Kantoor Roosendaal
Keyserlei 5
2018 Antwerpen

0165-820114 (hoofdvestiging Roosendaal)


AANMELDEN


Overtuigd? Meld je dan zo snel
mogelijk aan!

DIRECT CONTACT

VRAGEN?

Neem dan direct contact met ons op

INFO@FIMAR.NL

0165 - 820114

tarieven

Wij hanteren vaste scherpe tarieven.

Duidelijk en transparant

online

Ook mogelijk als
e-hulpverlening