Just another WordPress site

Schulden? Fimar helpt u verder

Welkom op de site van Fimar. Als oprichter van Fimar ben ik blij u op deze site te mogen begroeten.

Heeft u schulden? Wij bieden u diensten aan op het gebied van professionele bewindvoering, schuldhulpverlening, budgetcoaching en budgetbeheer.

Pasfoto schuldhulpverlener
Dhr. J. Boterman, algemeen manager en hoofd afdeling betalingen. Ook docent economie. Voltooide studies: bedrijfseconomie en docentenopleiding economie.
Pasfoto schuldhulpverlener
Mw. M. Wouters, klantmanager en vennoot. Al 15 jaar ervaring als schuldhulpverleenster. Voltooide studies: Sociologie en sociaal juridische dienstverlening.

Jarenlange ervaring

Alle kennis die nodig is voor de uitvoering van deze diensten hebben wij in huis. De hulpverleners hebben een achtergrond in de sociaal juridische dienstverlening en op het gebied van financiën. Door de jarenlange werkervaring in de schuldhulpverlening weten wij op welke manier we u het beste kunnen helpen.

Voor u de beste oplossing

Samen met de klant bekijken we op welke manier we het beste een oplossing kunnen vinden voor het probleem. Fimar hanteert de volgende speerpunten:

  • Snelheid
  • Transparantie
  • Klantgerichtheid

Zakelijk, wel persoonlijk

Bij schuld- en budgethulp is een zakelijke instelling belangrijk, maar een persoonlijke benadering  is voor u wellicht nog belangrijker.

Het gehele traject in goede handen

Begeleiding en nazorg vinden wij dan ook belangrijk. Fimar kijkt naar de oorzaak van het probleem, zodat u in de toekomst zelf voortaan de regie heeft en niet opnieuw in financiële problemen komt.

Joost Boterman, oprichter Fimar VOF


AANMELDEN


Overtuigd? Meld je dan zo snel
mogelijk aan!

DIRECT CONTACT

VRAGEN?

Neem dan direct contact met ons op

INFO@FIMAR.NL

0165 - 820114

tarieven

Wij hanteren vaste scherpe tarieven.

Duidelijk en transparant

online

Ook mogelijk als
e-hulpverlening