Just another WordPress site

Onze werkwijze

U kunt zich aanmelden voor hulp via de button ‘aanmelden’ op deze site waarna u teruggebeld wordt of u kunt zelf gelijk telefonisch contact opnemen. Tijdens het telefoongesprek met een medewerker van Fimar zal uw situatie kort besproken worden en worden er eventueel aanvullende vragen gesteld. In dit gesprek zal beoordeeld worden of Fimar u van dienst kan zijn.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Als dit het geval is dan nodigen we u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Fimar heeft geen wachttijden dus u kunt binnen twee werkdagen bij ons terecht. Tijdens dit gesprek maken we kennis , leggen we u onze werkwijze uit en beantwoorden we uw vragen. In dit gesprek wordt voor u duidelijk wat Fimar voor u kan betekenen.

Als u zich wilt aanmelden dient er een aanmeldgesprek plaats te vinden waarbij er voor u een dossier wordt aangemaakt. Dit aanmeldgesprek kan gelijk plaatsvinden na het kennismakingsgesprek. U kunt na het kennismakingsgesprek ook later besluiten u aan te melden. U kunt uw papieren dan naar ons opsturen en wij maken dan een dossier voor u aan. U hoeft dan niet nog eens langs te komen.

E-HULPVERLENING

Fimar biedt ook E-hulpverlening aan. De diensten Schuldhulpverlening, Budgetcoaching en Budgetbeheer kunnen geheel digitaal worden geleverd. U hoeft dan niet naar ons kantoor te komen. Het gehele contact verloopt via internet. Als u zich aanmeldt dan krijgt u het aanvraagformulier toegestuurd en op die manier bekijken we of u in aanmerking komt.

EIGEN CONTACTPERSOON

Als u besluit gebruik te maken van onze diensten krijgt u een dossiernummer en een eigen contactpersoon toegewezen. Ook krijgt u een inlogcode waarmee u kan inloggen op onze website. U heeft op die manier inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten.  Ook de betalingen die gedaan worden kunt u hier volgen.

SCHULDHULPVERLENING, BUDGETCOACHING, BEWINDVOERING EN BUDGETBEHEER

U kan bij Fimar gebruik maken van verschillende diensten . De diensten schuldhulpverlening, budgetcoaching en budgetbeheer kunt u ieder afzonderlijk kiezen. Ook zijn alle andere combinaties mogelijk. Zo zou het kunnen zijn dat u schuldhulpverlening wil in combinatie met budgetbeheer. U krijgt advies van Fimar welk pakket het beste past bij uw situatie. Uiteindelijk is uw wens doorslaggevend.

PERSOONLIJKE BENADERING

Bij schuld- en budgethulp is een zakelijke instelling belangrijk, maar een persoonlijke benadering is voor u wellicht nog belangrijker. Bij alle diensten die wij aanbieden staat een persoonlijke benadering  en werkwijze dan ook hoog in het vaandel. Wij zullen te allen tijde kijken naar uw wensen en mogelijkheden en wij zullen onze diensten daarop afstemmen. De dienstverlening bij Fimar stopt niet als er afspraken zijn gemaakt met schuldeisers. Begeleiding en nazorg vinden wij erg belangrijk. Fimar kijkt naar de oorzaak van het probleem, zodat u in de toekomst voortaan zelf de regie heeft en niet opnieuw in de problemen komt.


AANMELDEN


Overtuigd? Meld je dan zo snel
mogelijk aan!

DIRECT CONTACT

VRAGEN?

Neem dan direct contact met ons op

INFO@FIMAR.NL

0165 - 820114

tarieven

Wij hanteren vaste scherpe tarieven.

Duidelijk en transparant

online

Ook mogelijk als
e-hulpverlening