Just another WordPress site

Welkom bij fimar

Al meer dan vijf jaar biedt Fimar haar diensten aan op het gebied van schuldhulpverlening, bewindvoering, budgetbeheer en budgetcoaching. We pakken uw schulden aan en maken inzichtelijk waar uw geld heen gaat. Fimar geeft u een 95% kans op een schuldenvrije toekomst aan als u bewindvoering bij ons opstart.

Steeds meer mensen krijgen te maken met schulden. Het verlies van een baan of bijvoorbeeld een onverwachte hoge kostenpost, kan ervoor zorgen dat er betalingsachterstanden ontstaan: een schuld. Door de schulden of andere oorzaken kun je (tijdelijk) je overzicht kwijt raken. Veel mensen hebben geen goede administratie en/of hebben geen systeem om op een verantwoorde manier om te gaan met de inkomsten en uitgaven.

Fimar kan u helpen weer grip te krijgen op uw situatie. Wij kunnen voor u bemiddelen en naar een oplossing zoeken voor uw geldproblemen. Uw schuld zal verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

Fimar kan verder uw zorgen uit handen nemen door het beheren van uw geldzaken. Ook kunnen we u coachen zodat uw boekhouding weer op orde komt en blijft.

Fimar, voor schuldhulpverlening, budgetbeheer, bewindvoering, E-schuldhulpverlening en budgetcoaching.


AANMELDEN


Overtuigd? Meld je dan zo snel
mogelijk aan!

DIRECT CONTACT

VRAGEN?

Neem dan direct contact met ons op

INFO@FIMAR.NL

0165 - 820114

tarieven

Wij hanteren vaste scherpe tarieven.

Duidelijk en transparant

online

Ook mogelijk als
e-hulpverlening