Just another WordPress site

Bewindvoering

Sinds 1 oktober 2013 is Marieke Wouters officieel door de rechtbank in Bergen op Zoom benoemd tot professioneel bewindvoerder. Fimar kan u vanaf heden professioneel helpen als u als gevolg van een geestelijke of verstandelijke handicap, verslaving, ziekte of ouderdom niet langer in staat bent uw financiële zaken te beheren. Bewindvoering kan ook een oplossing zijn als uw schulden problematisch zijn. We hebben een slagingskans van 95% op het gebied van bewindvoering!

Bewindvoering wordt ook wel beschermingsbewind of onderbewindstelling genoemd. Dit is een financiële (beschermings) maatregel waarbij het gaat om het beheren van het hele vermogen. Iemand die de bewindvoering uitoefent wordt een bewindvoerder genoemd.

Als bewindvoerder moet Fimar jaarlijks rekening en verantwoording afleggen aan de rechter. Op deze manier draagt de rechter samen met de ons de zorg om uw financiën op een verantwoorde wijze te beheren.

Wanneer u onder bewind van Fimar staat mag u niet meer zonder goedkeuring van ons over uw goederen beschikken. U zult daarom altijd eerst met Fimar moeten overleggen voordat u iets met uw vermogen (geld) kan gaan doen. Op deze manier wordt voorkomen dat er onverstandige uitgaven worden gedaan.

Bewindvoering kan een zeer goede oplossing zijn als u moeite heeft om met geld te kunnen omgaan. U ontvangt elke week leefgeld en de rest wordt voor u betaald. Ook de eventuele schulden worden voor u opgelost. Heeft u een WWB uitkering? Uw kosten worden dan mogelijk vergoed door de Bijzondere Bijstand.

 

 


AANMELDEN


Overtuigd? Meld je dan zo snel
mogelijk aan!

DIRECT CONTACT

VRAGEN?

Neem dan direct contact met ons op

INFO@FIMAR.NL

0165 - 820114

tarieven

Wij hanteren vaste scherpe tarieven.

Duidelijk en transparant

online

Ook mogelijk als
e-hulpverlening